top of page

ons. 14. okt.

|

Metronomen

Syngesalonen - Meditativ Aftensang

Endelig skal vi synge sammen i Metronomen igen! Denne gang på en helt ny måde og i et nyt format. Den 14. oktober kl. 19.30-21.00 byder Syngesalonen til en fordybende meditativ stund inspireret af vesperen, som markerer overgangen fra lys til mørkets ro.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Syngesalonen - Meditativ Aftensang
Syngesalonen - Meditativ Aftensang

Tid og sted

14. okt. 2020, 19.30

Metronomen, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg, Danmark

Om eventet

Vi inviterer til en stille indadvendt form for sang med et udvalg af sange fra sangskatten, som nærer den dybe længsel efter nogle af livets vigtigste kilder til skønhed, livsglæde og taknemmelighed.

Vi vil lade teksterne og tonerne fylde os og give plads til at tanker og billeder, følelser og sanser får plads til at dvæle i musikkens favn.

På aftenen synger vi siddende. Der bliver sat stole frem til alle og gulvet kan naturligvis også benyttes, så tag endelig en pude, tæppe eller andet godt med for at gøre det behageligt. Tag også meget gerne en pen eller tegne-redskaber med.

Aftenens værter er Helle Solvang og Rasmus Skov Borring.

Rasmus Skov Borring Rasmus Skov Borring er pianist, foredragsholder og komponist. Han har gennem de seneste 7 år haft et tæt samarbejde med digter Jens Rosendal og har udgivet CD'erne 'Er der steder hvor sandheden synger', 'Den danske sang 1 & 2' med instrumentale fortolkninger af danske fællessange og 'Sangen har Lysning' med egne kompositioner. I 2019 modtog han N.F.S. Grundtvigs Pris 2019 for sine indspilninger og for sin omfattende formidling af den danske sangskat i hele landet. Han står i spidsen for formidlingen af den 19. udgave af Højskolesangbogen, som udkommer til november.

Helle Solvang Helle Solvang er selvstændig radio- og scenevært, kulturformidler og dokumentarist. Hun er stifter af sang-fællesskabet 'Syngesalonen' og står bag DR P2-podcast-serien 'Vis mig din sang, skat'. Hun er sangvært i projektet 'Sangskatten', hvor Syngesalonen og sangglæden bringes rundt i hele landet bakket op af spillestedet Vegas Husorkester. Hun er tidligere sanger i Kammerkoret Camerata og Kammerkoret Hymnia og har deltaget på flere cd-indspilninger. Har været leder af Copenhagen Choir Festival og formand for Danske Kammerkor.

PRAKTISK INFORMATION

Alle er velkomne – bare husk at der kun er 30 pladser til denne særlige aften og at du sikrer din plads ved at købe billet på forhånd.

Entré: 65 kr. (+gebyr) betales på forhånd via billetto – se her: https://billetto.dk/.../meditativ-aftensang-i...

Dato og tid: Onsdag d. 14. oktober 2020 kl. 19:30 - 21:00.

Adresse: Metronomen, Godthåbsvej 33, Axel Møllers Have, Frederiksberg.

M3-cityringen kører lige til døren: Aksel Møllers Have metrostation

Syngesalonen er et forum for alle, der kan lide at synge, så tag dine yndlings-mennesker under armen og lad os samskabe en smuk, nærværende og meditativ onsdags-stund – vi glæder os til at synge sammen med jer igen.

Del dette event

bottom of page