top of page

ons. 12. jan.

|

Frederiksberg

Syngesalon Special: Nytårskur

Syngesalon Special: Nytårskur
Syngesalon Special: Nytårskur

Tid og sted

12. jan. 2022, 20.00 – 22.00

Frederiksberg, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg, Danmark

Om eventet

Det er med stor glæde, at vi sammen med Rasmus Skov Borring kan byde velkommen til en særlig Syngesalon - nemlig en Nytårskur.

Onsdag d. 12. januar kl. 20-22 synger vi året ind og byder derfor på både sang, fællesskab og bobler. Så HUSK dit eget glas, da vi ikke kan benytte køkkenet.

Aftenens værter er Helle Solvang og Rasmus Skov Borring.

Rasmus Skov Borring er pianist, foredragsholder og komponist. Han har gennem de seneste 7 år haft et tæt samarbejde med digter Jens Rosendal og har udgivet CD'erne 'Er der steder hvor sandheden synger', 'Den danske sang 1 & 2' med instrumentale fortolkninger af danske fællessange og 'Piano' med egne kompositioner. I 2019 modtog han N.F.S. Grundtvigs Pris 2019 for sine indspilninger og for sin omfattende formidling af den danske sangskat i hele landet.

Helle Solvang er selvstændig radio- og scenevært, kulturformidler og dokumentarist. Hun er stifter af sang-fællesskabet 'Syngesalonen' og står bag DR P2-podcast-serien 'Vis mig din sang, skat' om 42 danskeres forhold til den danske sangskat. Hun er tidligere sanger i Kammerkoret Camerata og Kammerkoret Hymnia og har deltaget på flere cd-indspilninger. Har været leder af Copenhagen Choir Festival og formand for Danske Kammerkor.

Alle er velkomne.

Entré: 100 kr. - betales i døren kontant eller pr. mobilepay til 51 44 56 10.

Onsdag d. 12. januar 2022, kl. 20:00 - 22:00.

Metronomen, Godthåbsvej 33, Axel Møllers Have, Frederiksberg.

M3-cityringen kører lige til døren.

Vi glæder os til at se jer!

Del dette event

bottom of page