top of page

ons. 25. aug.

|

Rungstedlund

Syngesalon under trækronerne (2:3)

I løbet af de kommende måneder byder Rungstedlund på en række Syngesaloner midt i det fredfyldte Fuglereservat, hvor sang, litteratur og fortællinger vil skabe rammerne for en sanselig naturoplevelse.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Syngesalon under trækronerne (2:3)
Syngesalon under trækronerne (2:3)

Tid og sted

25. aug. 2021, 17.00

Rungstedlund, Rungsted Strandvej 111, 2960 Rungsted Kyst, Danmark

Om eventet

Karen Blixen havde en sand og ubetinget kærlighed til både musikken og naturen. Vi vil derfor sammen tage på en vandring igennem Blixens åndehul, hvor Helle Solvang ved udvalgte stops vil guide os igennem fortællinger og sange fra den danske sangskat – naturligvis inspireret af Blixen.

Syngesalonerne er for alle, der kan lide at synge og der er derfor rig mulighed for at være sammen om noget meningsfuldt på tværs af generationer.

Helle Solvang er selvstændig radio- og scenevært, idéudvikler, kulturformidler og dokumentarist og har igennem 20 år været tilrettelægger og vært i DR Kultur. Hun er uddannet korleder fra Musikvidenskabeligt Institut og har bl.a. arbejdet som leder af Copenhagen Choir Festival. Helle Solvang er ligeledes stifter og leder af Syngesalonen, der arrangerer fællesskabs-events med fokus på poesi og ‘Singing by Heart’. Læs mere på Syngesalonen.dk

Husk fornuftigt tøj: Arrangementet foregår udenfor i Fuglereservatet og vi anbefaler derfor fornuftigt tøj, gerne paraply – og vi krydser naturligvis fingre for godt vejr.

Undervejs i programmet byder museet på et glas bobler og forfriskende vand

Deltagelse er inklusiv besøg af museet.

Link til billetter: 

https://blixen.dk/arrangement/syngesalon-under-traekronerne-med-helle-solvang-23?fbclid=IwAR33KJlIGhS1UlA9EckJ9hqKa-N84OzjNKA8EwKGupHX6-VwbHPm7kcgrak

Del dette event

bottom of page