top of page

ons. 09. aug.

|

Karen Blixen Museum

Syngesalon under trækronerne — i Karen Blixens åndehul (3:3)

Igen i år byder vi på Syngesaloner midt i det fredfyldte Fuglereservat, hvor sang, litteratur og fortællinger vil skabe rammerne for en sanselig naturoplevelse.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Syngesalon under trækronerne — i Karen Blixens åndehul (3:3)
Syngesalon under trækronerne — i Karen Blixens åndehul (3:3)

Tid og sted

09. aug. 2023, 17.00 – 18.30

Karen Blixen Museum , Rungsted Strandvej 111, 2960 Rungsted Kyst, Danmark

Om eventet

Karen Blixen havde en sand og ubetinget kærlighed til både musikken og naturen. Vi vil derfor sammen tage på en vandring igennem Blixens åndehul, hvor dokumentarist og Blixen-kender Helle Solvang ved udvalgte stops vil guide os igennem fortællinger og sange fra den danske sangskat – naturligvis inspireret af Karen Blixen.

 Ved ankomsten byder vi på et glas bobler med udkig over Øresund.

OM SYNGESALONEN 

Syngesalonen har været afholdt én gang om måneden siden 2016 på skiftende lokationer og med skiftende tematik og gæstemusikere. Syngesalonen kan poppe op i naturen, på landet såvel som i byerne og er for alle, der kan lide at synge. Følg med her på begivenhedssiden, i vores facebook-gruppe 'Syngesalonen' og i nyhedsbrevet, som man kan få tilsendt pr. e-mail.

OM HELLE SOLVANG:

Helle Solvang er idéudvikler, kulturformidler og dokumentarist og har igennem 25 år fortalt og formidlet kulturhistorie i radio, podcast, podwalk, dokumentar i bla. DR, Karen Blixen Museet og Danske Digterruter. Hun har skabt 6 kortfilm for Rungstedlundfonden om Karen Blixen og afholder Syngesaloner og foredrag om bl.a. Karen Blixen, jorden, natursyn og sangskatten. Hun er stifter af Syngesalonen, der arrangerer nyskabende fællessangs-oplevelser på forskellige lokaliteter. Til dagligt leder hun Jordens Skole - medie- og læring om vores forhold til jorden og styrkelse af jordforbindelsen.

Læs mere her;

Syngesalonen.dk

Jordensskole.dk

HUSK FORNUFTIGT TØJ: 

Arrangementet foregår udenfor i Fuglereservatet og vi anbefaler at du har fornuftigt fodtøj og paraply. Vi krydser naturligvis fingre for godt vejr og gennemfører uanset.

PRIS: 150 kr. 

Årskortholder, studerende og unge u. 27 år: 80 kr. Der er begrænsede billetter.

Billet er inkl. et glas bobler og entré til museet.

Link til billetter forventes at komme op i løbet af sommeren. Vi annoncerer det i Syngesalonens gruppe på facebook. 

Et ønske: Vi oplever mange, som køber billet men ikke dukker op. Venligst giv besked til museet, hvis du skulle blive forhindret, så vi kan invitere deltagere, der står på venteliste. Vi vil gerne at så mange som muligt får denne unikke mulighed. 

ALLE SYNGESALONERNE PÅ RUNGSTEDLUND I 2023

Syngesalon under trækronerne 1:3  –  31. maj 2023 kl. 17-18:30

Syngesalon under trækronerne 2:3  – 28. juni 2023 kl. 17-18:30

Syngesalon under trækronerne 3:3  – 9. august 2023  kl. 17-18:30

Del dette event

bottom of page