top of page

ons. 30. mar.

|

Tango Y Vinos

Syngesalonen på vinbar — Irish Special m/ Helle Solvang & Richard Farrell

For første gang i Syngesalonens historie byder vi ind til sang og fællesskab på vinbar og vi håber, at I alle vil joine os til en Syngesalon Special, hvor vi får besøg af den irsk-fødte sanger, sangskriver, pianist og guitarist Richard Farrell.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Syngesalonen på vinbar — Irish Special m/ Helle Solvang & Richard Farrell
Syngesalonen på vinbar — Irish Special m/ Helle Solvang & Richard Farrell

Tid og sted

30. mar. 2022, 19.00 – 20.30 CEST

Tango Y Vinos, Herluf Trolles Gade 9, 1052 København, Danmark

Om eventet

Richard Farrell vil indvie os i den irske folkemusik både ved solo-performances og selvfølgelig en masse spændende fællessange.

Som altid er Helle Solvang aftenens vært og vil guide os igennem stemmernes univers.

OM SYNGESALONEN

Syngesalonen er et åbent sangfællesskab for alle slags stemmer og for alle, der kan li' at synge. Syngesalonen har eksisteret siden 2016 og finder sted på forskellige lokationer ca én gang om måneden med et kurateret program og skiftende musikalske gæster.

NYD LÆKKER MAD OG VIN HOS TANGO & VINOS

Vi kan virkelig anbefale at spise aftensmaden hos Tango & Vinos inden (eller efter). De har en lækker menu af både forretter, hovedretter, desserter og snacks. Det er helt sikkert også stedet at smage de lækreste vine og andet godt - både før, under og efter Syngesalonen.

Læs meget mere om Tango & Vinos her:

www.tangoyvinos.dk

OM RICHARD FARRELL

Richard Farrell er en irsk sanger, sangskriver, pianist og guitarist, der har været bosat og arbejdet som musiker i Danmark siden 2015. Richard har været frontmand og sangskriver i Trainman Blues siden 2017, og bandet har udgivet to albums. Første album ‘Trainman Blues’ vandt en Danish Music Award for årets Bedste Blues Album i 2018. Andet album ‘Shadows And Shapes’ vandt ligeledes to DMA priser i 2021 for Årets Bedste Album og Blues Liveprisen. Richard Farrell vandt Danish Blues Challenge i 2018 og har spillet over 500 koncerter i Danmark og Europa. Han spiller både alene, med hans Richard Farrell Quartet (med musikerne Lars Emil Riis, Spencer Gross og Lars Heiberg Andersen), i duoen Buds samt bandet The Cornbread Project og i mange andre konstellationer. Denne sommer udgiver Richard Farrell hans nye EP Violet Fire og udover at komponere og skrive sange til hans egne projekter arbejder Richard også sammen med en lang række internationale kunstnere, hvor han både skriver tekster, melodier, indspiller og fungerer som producer. Richard får inspiration fra Van Morrison, Nina Simone, Stephen Stills, Nick Drake, Paul Brady og mange flere … Han er rå, åben, intuitiv og emmer af nærvær både på scenen, i hans arbejde og som person. Han er en kreativ, produktiv og inspirerende kunstner man bestemt bør holde øje med.

Lyt til Richard Farrell synge ‘Raglan Road’ skrevet af den irske digter Patrick Kavanagh opkaldt efter Raglan Road i Ballsbridge, Dublin.

https://www.youtube.com/watch?v=wZNFAuqzq1s

Læs mere om Richard Farrell lige her:

https://www.richardfarrellmusic.com/

https://www.trainmanblues.com/

OM HELLE SOLVANG

Helle Solvang er selvstændig radio- og scenevært, idéudvikler, kulturformidler og dokumentarist og har igennem 20 år været tilrettelægger og vært i DR Kultur. Hun er uddannet korleder fra Musikvidenskabeligt Institut og var bl.a. i en årrække leder af Copenhagen Choir Festival. Helle Solvang er stifter af Syngesalonen, der arrangerer fællesskabs-events, hvor intimitet, nærvær og poesi er i fokus.

Læs mere om Syngesalonen her:

www.syngesalonen.dk

PRIS:

Billetter via Billetto: 100 kr.

Billetter i døren: 120 kr.

5 stk. Early Bird billetter: 80 kr.

ADRESSE

Tango & Vinos, Herluf Trolles Gade 9, 1052 København

DATO

Onsdag d. 30. marts

TIDSPUNKT

Kl. 19.00-20.30 (alle der har købt billetter på forhånd, bedes være der min. 15 min før, altså 18.45, så vi ved, hvor mange ekstra pladser der, for dem, der køber billet i døren)

Del dette event

bottom of page