top of page

Det syngende menneske - ny bog

Ven af Syngesalonen, forfatter og stjerneformidler Anette Prehn udgiver i næste måned bogen om det syngende menneske om hvordan sangen er vejen til dybere forbundethed.


Jeg har læst uddrag af den og kan varmt anbefale. Den kan forudbestilles allerede nu.Flot udtalelse


Bogen får denne fornemme udtalelse med på vejen af professor i socialpsykologi Per Schultz Jørgensen:


”Det syngende menneske er en fantastisk bog, der forbinder og forener og gør det med viden, poesi, ord og toner. Den er et forsvar for fællesskab, nærvær og sociale møder og tilbyder mange forskellige veje til oplevelsen af forbundethed. Anette Prehn har skrevet en klog bog, fyldt med vise ord, og hun formidler inspirerende med en klangbund af livsmod. Prehn forbinder sociologi, socialpsykologi, hjerneforskning og – ikke at forglemme – sine egne vigtige livserfaringer, fx at det er i de gode tider, at man lærer alt det, man skal bruge, når det er op ad bakke. Det syngende menneske sprudler af social opfindsomhed og forslag til at bryde ud i sang – og den rækker i den grad ud til sin læser med både tekst og noder, lige at gå til. Musikalitet møder menneskelig indsigt, varme og sociale toner – meget inspirerende!”
/ Helle Solvang

Stifter og leder af Syngesalonen samt grøn folkeoplyser, dokumentarist/radiovært, kulturiværksætter, facilitator, inspirator, næstformand i Vallekilde Højskoles bestyrelse og medstifter af Københavns Højskole.Helle Solvang har en række artikler i Sanghåndbogen – læs mere og køb bogen lige HER


Comments


bottom of page